Stagiaires

Werken aan perspectief en groei doen we niet alleen voor onze cliënten, bewoners en bezoekers. Perspectief en groei geldt ook voor jou als stagiair(e) bij Stoed. We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk en we helpen je dan ook graag om jouw talenten verder te ontdekken en ontwikkelen.

“Stagelopen bij Stoed is hard werken, leren en lachen. Iedere dag maak ik weer andere dingen mee. Ik leer veel en ik ontmoet veel verschillende mensen. Jammer dat m’n stage straks voorbij is!”

Jouw stage

Als stagiair(e) bij Stoed maak je deel uit van een team vol zorgtoppers. Je werkt samen met ervaren professionals, je maakt kennis met diverse doelgroepen en je leert een groot deel van de zorgketen kennen. Ook weet je na jouw stage alles over werken volgens de methodieken Positieve Gezondheid en Competentie Gericht Werken. Zo breid je jouw kennis snel uit, doe je relevante praktijkervaring op en ontdek je bij welke doelgroep en welk werk jouw hart ligt.

Stagelopen bij Stoed is nieuwsgierig en ondernemend zijn, mogelijkheden zien en je verbinden met cliënten, bewoners, bezoekers en collega’s. Je wordt onderdeel van ‘team Stoed’. Dat betekent ook dat we naast samen werken, ook samen lachen.

We laten je graag zien hoe leuk en divers het is om in de zorg te werken en hoe jij het verschil kunt maken voor mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid!

“De theorie op school vind ik interessant, maar bij Stoed kan ik als stagiair al echt een verschil maken voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dat vind ik belangrijk.”

Onze mogelijkheden

Heb je interesse in een stage bij Stoed? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Duurt het nog even voordat jouw stage gaat beginnen? Neem dan contact op met onze afdeling P&O. Bel 010 – 5 991 991 of mail naar sollicitaties@stoed.nl. Zij kunnen je vertellen welke stages we op termijn verwachten.