Medewerkers

Bij Stoed werk je vanuit je hart in een kleine en informele organisatie. Het is werken met de menselijke maat, ondernemend, verbindend, professioneel en met een positieve blik. Samen werken we aan perspectief en groei van mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid.

Vanuit onze visie en missie staan we naast mensen met een psychische en/of sociale kwetsbaarheid en ondersteunen, motiveren en stimuleren we hen bij het zelf aangaan van uitdagingen in hun leven. Hierbij werken we volgens de methodieken Positieve Gezondheid en Competentie Gericht Werken. Cliënten behouden zo zelf de regie of weten deze weer terug te nemen. Waar nodig en mogelijk betrekken we het netwerk van de cliënt of andere professionals.

“Ik heb zo ongelofelijk veel geleerd van de mensen die ik heb begeleid door de jaren heen. De meest bijzondere en veerkrachtige mensen heb ik ontmoet en daar ben ik hen nog altijd erg dankbaar voor.”

Perspectief en groei

Bij Stoed is sprake van een inspirerende werkomgeving met veel dynamiek en afwisseling. Als medewerker werk je in een hecht team. Jullie kennen elkaar niet alleen als collega’s, maar ook als mens. Jullie krijgen als team en als individu de ruimte om te leren en te ontwikkelen.

De methodiek Positieve Gezondheid wordt binnen onze organisatie breed ingezet. We vinden jouw gezondheid in het werk belangrijk. Daarom stimuleren we je om te blijven leren en jouw kennis uit te breiden. Zo kun je vol passie je werk blijven uitvoeren en jezelf binnen onze organisatie blijven ontwikkelen. Dit kan onder andere via de GGZ Ecademy, een plek vol cursussen en leermogelijkheden.

Daarnaast maak je bij ons kennis met de gehele zorgketen en krijg je de kans om mee te denken over veranderingen en ontwikkelingen binnen de organisatie.

“In dit werk maak je veel mee. Veel leuke dingen, maar soms ook wel zware momenten en situaties. Samen zetten we er altijd onze schouders onder. We werken en lachen met elkaar. Die combinatie vinden we heel belangrijk.“

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in werken bij Stoed? Bekijk dan onze openstaande vacatures.