Vacatures 

Banner voor vacatures (6) 

Wij zetten ons in voor kwetsbare mensen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Samen met hen, hun netwerk, onze vrijwilligers en netwerkpartners werken wij aan perspectief en hun persoonlijke groei. Wij gaan hierbij uit van talenten en mogelijkheden. Doe je mee?

Voor onze stafafdeling zijn wij op zoek naar een ervaren en snel schakelende

Kwaliteitsmedewerker
24-32 uur per week

Jij bent de verbindende professional! Binnen deze staffunctie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit conform de NEN-normering, het opstellen van analyses, dataverwerking en het doen van onderzoek.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het team bij dak- en thuislozenopvang De Elementen in Vlaardingen heeft een vacature voor een betrokken

Praktisch Begeleider
32-36 uur per week

De collega's in dit team zetten zich dagelijks in om hun bewoners te begeleiden en te stimuleren bij het terugpakken van de regie over hun leven. Jij kunt hier onderdeel van uitmaken!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Open sollicitatie

Stoed blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar zorgtoppers. Staat de functie die je zoekt niet bij de vacatures? Stuur dan een open sollicitatie naar pz@stoed.nl. Wil je eerst meer weten over werken bij Stoed of ben je benieuwd welke vacatures we binnenkort verwachten? Neem contact op met Leny Vlielander, P&O Adviseur. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 12.67.97.72 en per mail pz@stoed.nl.

 

 

Wil je als vrijwilliger aan de slag? Klik hier om onze vacatures voor vrijwilligerswerk te bekijken.