Wat een feest in De Vloot!

De festiviteiten rond het 10-jarig jubileum van woon- en servicelocatie De Vloot zijn gestart. Woensdag 13 september opende wethouder Bronsveld de jubileumfestiviteiten tijdens een gezellige middag in het ontmoetingscentrum. De wethouder blikte terug op de vooruitziende blik van de oprichters 10 jaar geleden. De doelstelling was destijds niet alleen gericht op wonen, maar ook op het bij elkaar brengen van verschillende organisaties, bewoners en buurtbewoners.

Daar zijn mooie stappen in gemaakt! Behalve de gezellige woensdagmiddag met een informatiemarkt, drankjes en hapjes van The Social Foodtruck was er de rest van de week nog veel meer te beleven.  Bewoners van De Vloot, cliënten en vrijwilligers van de organisaties die hier gevestigd zijn en buurtbewoners bezochten Circus in de Zorg en speelden samen bingo. Op 22 september, burendag, worden de jubileumfestiviteiten afgesloten met de onthulling van de social sofa bij AC Kogge.

De festiviteiten zijn georganiseerd door Gemiva, Careyn, Albeda Zorgcollege Maassluis, Wijzer in Opvang & Onderwijs , Welzijn E25, Gemeente Maassluis, Stoed en Seniorenwelzijn. Een succesvolle samenwerking die zorgt voor meer welzijn, gezondheid en verbinding in De Vloot.

Fonds Vlaardingen Schiedam, Rabobank Westland, Tafelronde 149 en de Gemeente Maassluis hebben deze feestweek mede mogelijk gemaakt.

 

Delen op social media