• Home
  • vrijwilligers

  Vrijwilligers

  Door vrijwilligerswerk te doen, kunnen mensen zich actief inzetten en zo uiting te geven aan hun betrokkenheid bij andere mensen of de samenleving als geheel. U geeft mensen het gevoel ertoe te doen, én u doet er zelf ook toe!

  Seniorenwelzijn

  Klik hier voor vrijwilligerswerk bij Seniorenwelzijn.

   

  Dak- en thuislozenopvang De Elementen (Vlaardingen)

  Samen jammen, leer jij het onze bewoners?

  Samen muziek maken. Even de gedachten verzetten, ontspannen en iets nieuws leren. Dat doet onze bewoners van dak en thuislozenopvang De Elementen goed. Het helpt hen om zich beter te voelen en zich beter te kunnen richten op hun herstel.

  Een muziekhoek met instrumenten is er al, maar de kennis en vaardigheden om de instrumenten te bespelen mist nog. Met jouw hulp leren de bewoners deze instrumenten te bespelen en samen muziek te maken. Zo combineer je jouw hobby met het vergroten van het welzijn van de bewoners.

   

  Buurtcentrum De Hooftzaak (Maassluis)

  Handige Harry / Harriët die niet van verspillen houdt

  Ken je dat? Dat je favoriete apparaat het ineens niet meer doet? Die mooie waterkoker, dat handige tosti-ijzer of die vertrouwde laptop. Bij het Repair Café repareren we veel apparaten. Onze slogan is niet voor niks ‘Weggooien? Mooi niet!’.

  Als vrijwilliger bij het Repair Café kun je veel mensen blij maken door hun kapotte apparaat te repareren. Zo ga je verspilling tegen, ben je creatief en technisch aan de slag en heb je leuk contact met onze bezoekers. Lees meer.