• Home
  • Verpleegkundigen gezocht

  Wil jij meehelpen de deskundigheid van onze teams te vergroten? 

  Ter versterking van onze begeleiding aan kwetsbare mensen zoeken wij (psychiatrisch) verpleegkundigen

  Wat doen wij?
  Wij begeleiden sociaal en psychisch kwetsbare mensen naar een betekenisvol leven en helpen hen hun plek in de samenleving weer in te nemen. Dat doen wij met arrangementen op het gebied van Wonen, Meedoen en Ontmoeten, gericht op ondersteuning, ontwikkeling en participatie.

  Wat willen wij?
  Bij Stoed zijn wij continu bezig de kwaliteit van onze dienstverlening – en daarmee de kwaliteit van leven van onze cliënten – te verbeteren. Om onze begeleiding beter af te kunnen stemmen op de veranderende behoefte van onze doelgroep, willen wij onze begeleidende teams aanvullen met specialistische zorgkennis.

  Wie zoeken wij?
  Als (psychiatrisch) verpleegkundige geef jij advies aan je collega’s van Begeleid wonen, Beschermd Wonen en de maatschappelijke opvang. Uiteraard draag jij zelf ook bij aan optimale zorg voor onze cliënten. Je zult heel diverse en complexe casussen tegenkomen, wat jouw werk heel afwisselend en dynamisch maakt.

  Jij bent een verpleegkundige met minimaal 2 jaar werkervaring. Jij hebt passie voor je vak en wilt niet alleen jouw eigen deskundigheid, maar ook die van anderen vergroten.

  Wat bieden wij?
  Wij bieden een uitdagende, dynamische werkomgeving waar ruimte is voor ontwikkeling. Vanzelfsprekend zijn onze arbeidsvoorwaarden en salariëring marktconform en is de CAO GGZ van toepassing. Je inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

  Tot slot…
  Stoed is een organisatie in ontwikkeling naar een passende, duurzame manier van werken en organiseren. Anderhalf jaar geleden hebben wij Competentie Gericht Werken ingevoerd en momenteel maken wij stappen maar meer zelforganisatie. Daarbij kijken wij welke competenties, taken en rollen er nodig zijn. Zo’n proces vraagt om flexibiliteit, creativiteit, ondernemerschap en inzet van alle medewerkers! Voor jou betekent dit dat je met ons meedenkt over hoe jouw rol en verpleegkundige expertise passend binnen de organisatie kunnen worden ingezet.

  Reageren?
  Ben jij enthousiast over wat je hier hebt gelezen? Laat ons dat dan vooral weten! Je kunt je motivatiebrief en C.V. sturen naar pz@stoed.nl.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld