Handige Harry / Harriët die niet van verspillen houdt

Handige Harry / Harriët die niet van verspillen houdt

‘Weggooien? Mooi niet!’. Ken je dat? Dat je favoriete apparaat het ineens niet meer doet? Die mooie waterkoker, dat handige tosti-ijzer of die vertrouwde laptop. Bij het Repair Café repareren we verschillende apparaten.

Als vrijwilliger bij het Repair Café kun je veel mensen blij maken door hun kapotte apparaat te repareren. Zo ga je verspilling tegen, ben je creatief en technisch bezig en heb je leuk contact met onze bezoekers.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Dit vrijwilligerswerk is iets voor jou als je graag techniek en sociaal contact combineert. Je houdt niet van verspillen, je vindt het leuk om technische apparaten te repareren en je maakt graag een praatje met de bezoekers van het Repair Café.

Het Repair Café in Buurtcentrum De Hooftzaak vindt iedere 2e en 4e woensdagmiddag van de maand plaats. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je aanwezig wilt zijn.

Uiteraard zorgen wij voor het benodigde gereedschap. Je ontvangt een gratis VOG en goede begeleiding. Ook hebben we een attentiebeleid voor bijzondere momenten.

Aanmelden of meer informatie

Neem voor meer informatie over de vacature of om je aan te melden, contact op met Frits Lens. Bel 06 – 12 92 03 44 of mail flens@stoed.nl. Ook kun je tijdens het Repair Café bij ons langs komen aan de P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis.

Samen jammen, leer jij het onze bewoners?

Samen jammen, leer jij het onze bewoners?

Samen muziek maken. Even de gedachten verzetten, ontspannen en iets nieuws leren. Dat doet onze bewoners van dak en thuislozenopvang De Elementen goed. Het helpt hen om zich beter te voelen en zich beter te kunnen richten op hun herstel.

Een muziekhoek met instrumenten is er al, maar de kennis en vaardigheden om de instrumenten te bespelen mist nog. Met jouw hulp leren de bewoners deze instrumenten te bespelen en samen muziek te maken. Zo combineer je jouw hobby met het vergroten van het welzijn van de bewoners.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Jij maakt graag muziek èn je vind het leuk om het anderen te leren. Ook ben je maatschappelijk betrokken, zelfstandig, sta je stevig in je schoenen en weet je met geduld en respect met onze bewoners om te gaan. Is dit herkenbaar? Misschien is dit vrijwilligerswerk iets voor jou!

Wat wij bieden

Je krijgt bij De Elementen de ruimte om jouw muzikale ideeën in te brengen. We bespreken graag samen met jou hoe laat, op welke avond en hoe vaak je aanwezig bent. Je kunt rekenen op begeleiding en een gratis VOG. Ook hebben we een attentiebeleid voor bijzondere momenten.

Studeer jij nog aan muziekopleiding? Dan levert dit vrijwilligerswerk jou zeker relevante ervaring op!

Aanmelden of meer informatie

Neem voor meer informatie over de vacature of om je aan te melden, contact op met De Elementen. Bel 010 – 4 608 989 of mail naar elementenmentoren@stoed.nl.