Teamleider dak- en thuislozenopvang – 32 uur

“De Elementen hebben me een kans geboden. Veel mensen onderschatten het belang van een slaapplaats, eten en iemand die je weer op weg helpt als je het even niet alleen kunt. Ik zal de hulp die ik hier heb gekregen nooit vergeten”.

Voor onze dak- en thuislozenopvang De Elementen in Vlaardingen zijn we op zoek naar een ervaren en betrokken

Teamleider
voor 32 uur per week

Onze collega’s van dak- en thuislozenopvang De Elementen zetten zich dagelijks in om hun bewoners te begeleiden en te stimuleren bij het terugpakken van de regie over hun leven. Jij kunt onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team!

“Ik heb zo ongelofelijk veel geleerd van de mensen die ik heb begeleid door de jaren heen. De meest bijzondere en veerkrachtige mensen heb ik ontmoet en daar ben ik hen nog altijd erg dankbaar voor.”

Wat ga je doen?

Je werkt vanuit de locatie De Elementen in Vlaardingen met een team met veel jonge mensen die zeer betrokken zijn bij de doelgroep. Het team bestaat uit methodisch begeleiders, praktisch begeleiders (plus), een kok en een huismeester. Je zorgt ervoor dat het team alle werkzaamheden op het gebied van zorg en welzijn volgens proces- en beleidsafspraken uitvoert. Hierbij kies je voor een coachende manier van leiding geven.

Daarnaast voer je het vastgestelde personeelsbeleid uit en zorg je voor een prettig en stimulerend werkklimaat. Het voeren van jaar- en voortgangsgesprekken is hier onderdeel van. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, het beheren van het budget en het realiseren van acties uit het jaarplan. Daarbij ben je verantwoordelijk voor relatiemanagement (operationeel/tactisch niveau) met gemeenten en samenwerkingsverbanden en het onderhouden en opbouwen van een relevant in- en extern netwerk.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en ervaring met het begeleiden van kwetsbare mensen met een psychische en/of licht verstandelijke beperking of psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Je bent schriftelijk en digitaal zeer vaardig met betrekking tot dossiervorming.

Je kent jezelf en je bent in staat tot zelfreflectie. Je weet wat het effect van jouw gedrag is op anderen en je hebt een correcte bejegening naar zowel cliënten als collega’s hoog in het vaandel staan.

Wij bieden:

  • Een jong en enthousiast team dat zich graag samen met jou verder ontwikkelt.
  • Een functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Een functie met vaste werktijden waarbij je buiten het rooster werkzaam bent.
  • Een inspirerende werkomgeving met veel dynamiek en afwisseling in een groeiende organisatie.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en trainingen.
  • Een functie voor 32 uur per week.
  • Een salaris van minimaal € 3310 tot maximaal € 4381 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 55 conform cao ggz).

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief of videosollicitatie. Kies de sollicitatie die bij jou past. Zo leren we jou gelijk goed kennen. We vinden het erg fijn als je ook een cv toevoegt.

Wil je eerst nog iets vragen? Neem dan contact op met Kyra Smit, Manager Zorg en Welzijn. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 010 59 919 91.

Reageren kan tot en met 28 februari 2023. (Bij voldoende reacties wordt de vacature eerder gesloten)

Praktisch Begeleider (Plus) – 24 – 32 uur

Voor onze dak- en thuislozenopvang De Elementen in Vlaardingen zijn we op zoek naar een ervaren en betrokken

Praktisch Begeleider (Plus)
voor 24-32 uur per week

Onze collega’s van dak- en thuislozenopvang De Elementen zetten zich dagelijks in om hun bewoners te begeleiden en te stimuleren bij het terugpakken van de regie over hun leven. Jij kunt onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team!

Wat ga je doen?

Met jouw praktische begeleiding versterk je de fysieke en mentale gezondheid van onze bewoners. Je levert een bijdrage aan het opstellen van individuele ondersteuningsplannen en samen met de bewoners geef je uitvoering aan het plan. Hiermee werken jullie samen toe naar zingeving, participatie en uitbreiding van hun sociale netwerk. Hierdoor kunnen de bewoners de regie over hun leven behouden of terugpakken. Je creëert een veilige omgeving en een passende balans tussen geborgenheid en zelfredzaamheid. Daarnaast help jij je collega’s én de organisatie zich verder te ontwikkelen door het delen van jouw expertise.

Wie zoeken wij?

Je hebt hart en gevoel voor kwetsbare mensen met psychische en/of licht verstandelijke beperking of psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. Ook heb je minimaal een MBO 4 werkniveau en ervaring met de doelgroep. Je kent jezelf en je bent in staat tot zelfreflectie. Je weet wat het effect van jouw gedrag is op anderen en je hebt een correcte bejegening hoog in het vaandel staan, zowel naar bewoners als naar collega’s. Werken in onregelmatige diensten vind je geen probleem.

Wij bieden:

· Een jong en enthousiast team dat zich graag samen met jou verder ontwikkelt.
· Een functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
· Een inspirerende werkomgeving met veel dynamiek en afwisseling in een groeiende organisatie.
· Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en trainingen.
· Een functie voor 24 – 32 uur per week.
· Een salaris van minimaal € 1996 tot maximaal € 3101 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 35/40 conform cao ggz).

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief of videosollicitatie. Kies de sollicitatie die bij jou past. We vinden het erg fijn als je ook een cv toevoegt.

Wil je eerst nog iets vragen? Neem dan contact op met Kyra Smit, Manager Zorg & Welzijn. Zij is bereikbaar op 010 59 919 91.

Reageren kan tot en met 28 februari 2023.

Nachtcoach – 16-24 uur

Voor onze dak- en thuislozenopvang De Elementen in Vlaardingen zijn we op zoek naar een betrokken Nachtcoach voor 16 – 24 uur per week.

Bij deze opvang zetten wij ons dagelijks in om bewoners te begeleiden en te stimuleren bij het terugpakken van de regie over hun leven. Een goede nachtrust in een veilige omgeving is voor onze bewoners noodzakelijk om zich te kunnen ontwikkelen. Jij kunt hieraan bijdragen!

Wat ga je doen?

Als nachtcoach houd je tijdens de nacht bij een wakende dienst contact met bewoners en ondersteun je bij een eventuele hulpvraag. Je bewaart de orde, rust en veiligheid in en rondom het gebouw. Ook toets je de brandveiligheid van vertrekken, de brandinstallaties en verlichting. Daarnaast zie je toe op de naleving van de huisregels en voorschriften door de bewoners. Bij calamiteiten, oplopende spanningen of aankomende conflicten schakel je desgewenst begeleiders, de politie of een arts in. Na jouw dienst rapporteer je over de bijzonderheden van die nacht. Tijdens slaapdiensten ondersteun je je collega van de wakende dienst bij calamiteiten.

Als nachtcoach ben je onderdeel van het team van De Elementen. Door het delen van jouw expertise, help jij het team, de collega’s en de organisatie om zich verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die hart heeft voor kwetsbare mensen en dit goed weet te combineren met het bewaren van orde, rust en veiligheid. Je staat stevig in je schoenen en je bent bekend met de doelgroep.

Je bent in staat tot zelfreflectie en je weet wat het effect van jouw gedrag is op anderen. Een correcte bejegening staat bij jou hoog in het vaandel. Zowel naar bewoners als naar collega’s. ’s Nachts werken en werken in onregelmatige diensten vind je geen probleem.

Op dit moment studeer je MWD, Social Work of volg je een opleiding tot Begeleider Specifieke Doelgroepen of vergelijkbaar. Volg je een dergelijke opleiding niet, maar heb je wel ervaring met het werken met deze doelgroep en beschik je minimaal over een VMBO diploma? Ook dan ontvangen we je sollicitatie graag. Kennis van bewakings- en veiligheidstechnieken is een absolute pré.

Wij bieden:

• Een jong en enthousiast team dat zich graag samen met jou verder ontwikkelt.
• Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
• Een inspirerende werkomgeving met veel dynamiek en afwisseling in een groeiende organisatie.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en trainingen.
• Doorgroeimogelijkheden. Veel van onze begeleiders zijn als nachtcoach gestart en werken nu als praktisch of methodisch begeleider.
• Een functie voor 16 – 24 uur per week.
• Een salaris van minimaal € 1702 tot maximaal € 2540 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 25 conform cao ggz).

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief of videosollicitatie. Kies de sollicitatie die bij jou past zodat we jou gelijk goed leren kennen. We vinden het erg fijn als je ook een cv toevoegt.

Wil je eerst nog iets vragen? Neem dan telefonisch contact op met Kyra Smit, manager zorg. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 010 59 91 991.

Reageren kan tot en met 28 februari 2023.

 

Bericht aan externe bureaus: We waarderen het dat jullie mee willen helpen om de juiste nieuwe collega te vinden. Op dit moment kiezen we ervoor om de vacature zelf in te vullen.