Nachtcoach – 16-24 uur

Voor onze dak- en thuislozenopvang De Elementen zijn we op zoek naar een betrokken Nachtcoach voor 16 – 24 uur per week.

Bij deze opvang zetten wij ons dagelijks in om bewoners te begeleiden en te stimuleren bij het terugpakken van de regie over hun leven. Een goede nachtrust in een veilige omgeving is voor onze bewoners noodzakelijk om zich te kunnen ontwikkelen. Jij kunt hieraan bijdragen!

Wat ga je doen?

Als nachtcoach houd je tijdens de nacht bij een wakende dienst contact met bewoners en ondersteun je bij een eventuele hulpvraag. Je bewaart de orde, rust en veiligheid in en rondom het gebouw. Ook toets je de brandveiligheid van vertrekken, de brandinstallaties en verlichting. Daarnaast zie je toe op de naleving van de huisregels en voorschriften door de bewoners. Bij calamiteiten, oplopende spanningen of aankomende conflicten schakel je desgewenst begeleiders, de politie of een arts in. Na jouw dienst rapporteer je over de bijzonderheden van die nacht. Tijdens slaapdiensten ondersteun je je collega van de wakende dienst bij calamiteiten.

Als nachtcoach ben je onderdeel van het team van De Elementen. Door het delen van jouw expertise, help jij het team, de collega’s en de organisatie om zich verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die hart heeft voor kwetsbare mensen en dit goed weet te combineren met het bewaren van orde, rust en veiligheid. Je staat stevig in je schoenen en je bent bekend met de doelgroep.

Je bent in staat tot zelfreflectie en je weet wat het effect van jouw gedrag is op anderen. Een correcte bejegening staat bij jou hoog in het vaandel. Zowel naar bewoners als naar collega’s. ’s Nachts werken en werken in onregelmatige diensten vind je geen probleem.

Op dit moment studeer je MWD, Social Work of volg je een opleiding tot Begeleider Specifieke Doelgroepen of vergelijkbaar. Volg je een dergelijke opleiding niet, maar heb je wel ervaring met het werken met deze doelgroep en beschik je minimaal over een VMBO diploma? Ook dan ontvangen we je sollicitatie graag. Kennis van bewakings- en veiligheidstechnieken is een absolute pré.

Wij bieden:

• Een jong en enthousiast team dat zich graag samen met jou verder ontwikkelt.
• Een zelfstandige en verantwoordelijke functie.
• Een inspirerende werkomgeving met veel dynamiek en afwisseling in een groeiende organisatie.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en trainingen.
• Doorgroeimogelijkheden. Veel van onze begeleiders zijn als nachtcoach gestart en werken nu als praktisch of methodisch begeleider.
• Een functie voor 16 – 24 uur per week.
• Een salaris van minimaal € 1702 tot maximaal € 2540 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring (gebaseerd op een 36-urige werkweek, schaal 25 conform cao ggz).

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief of videosollicitatie. Kies de sollicitatie die bij jou past zodat we jou gelijk goed leren kennen. We vinden het erg fijn als je ook een cv toevoegt.

Wil je eerst nog iets vragen? Neem dan telefonisch contact op met Kyra Smit, manager zorg. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 010 59 91 991.

Reageren kan tot en met 30 juni 2022.

 

Bericht aan externe bureaus: We waarderen het dat jullie mee willen helpen om de juiste nieuwe collega te vinden. Op dit moment kiezen we ervoor om de vacature zelf in te vullen.