Spreekuur Informatiepunt Digitale Overheid bij De Hooftzaak

Wellicht heb je al gehoord van het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO), het gratis spreekuur van de Bibliotheek de Plataan voor digitale overheidszaken.

Woensdag 10 januari is er een extra Informatiepunt Digitale Overheid in Maassluis geopend bij Buurtcentrum De Hooftzaak van Stoed.

Hiermee biedt de Bibliotheek de Plataan iedere woensdag van 9.30 tot 11.30 uur een gratis spreekuur voor digitale overheidszaken op een extra locatie in Maassluis. Je kunt hier terecht met vragen over DigiD, toeslagen, gemeentelijke regelingen en andere Digitale Overheidszaken. Bij het spreekuur luisteren en denken we mee, geven we informatie of zoeken we de juiste hulp dicht bij huis.

Annemieke Radder, Coördinator IDO en ontwikkelplein: “De Hooftzaak is een bekende, laagdrempelige locatie in de stad. Door hier een spreekuur aan te bieden, kunnen mensen uit dit deel van Maassluis makkelijker bij ons terecht. Het is daarmee een goede, centrale plek waar meer mensen ondersteuning kunnen krijgen. Door de samenwerking met Stoed staan we nog dichter bij de inwoners”.

Cheryl Wijnstein, teamleider bij De Hooftzaak / Stoed vult aan: “Bij Stoed ontmoeten we vaak mensen die hulp kunnen gebruiken bij het regelen van digitale overheidszaken. Bij ons in het buurtcentrum, bij mensen thuis en op onze woonlocaties. Door de kennis en ervaring die wij in de praktijk opdoen te delen met de Plataan, kunnen we samen beter aansluiten op de behoeften van de inwoners. Dat het spreekuur dan ook nog bij De Hooftzaak is, daar zijn we extra trots op”.

Afspraak maken niet nodig
Heb je een vraag voor het Informatiepunt bij De Hooftzaak? Je kunt op woensdag zo binnenlopen aan de P.C. Hooftlaan 11A in Maassluis. Een afspraak maken is niet nodig.

Uiteraard kun je op dinsdag van 11.00 – 13.00 uur en op donderdag van 14.00 – 16.00 uur ook nog steeds terecht bij het Informatiepunt in de Bibliotheek de Plataan. De Bibliotheek is gevestigd aan de Uiverlaan 18, Maassluis.  Kijk voor meer informatie op https://www.debibliotheekdeplataan.nl/IDO of bel naar 06- 122 31 636 of 085 043 6741 (na 14.00 uur).

Delen op social media