Samenfitzaamheid gaat door!

Na het grote succes van Samenfitzaamheid deze zomer, biedt Stoed dit najaar een vernieuwde versie van Samenfitzaamheid voor volwassenen. Een programma voor het verbeteren en behouden van lichamelijke en mentale gezondheid en sociale contacten. Van 19 september tot en met begin december 2022 staat iedere drie weken een ander thema centraal. Het thema van de eerste drie weken is Zumba. In de overige maanden gaan we onder andere aan de slag met personal training, Braziliaanse Latin dans en cognitieve fitness (gymnastiek voor de hersenen). Deelnemers kunnen zich per drie weken inschrijven.

Door bij Samenfitzaamheid één thema per maand te behandelen, kan uitgebreider op dit thema worden ingegaan en is meer persoonlijke aandacht mogelijk. Deelnemers komen wekelijks op maandag van 15.00 – 16.00 uur uur samen in Buurtcentrum De Hooftzaak en wisselen theorie en praktische oefeningen af. Deelname aan Samenfitzaamheid is gratis.

“Stoed werkt vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Dit is een brede kijk op gezondheid die verder gaat dan het uitblijven van ziekte of beperkingen. We gaan ook uit van wat iemand wel kan, belangrijk vindt en eventueel wil veranderen. Met Samenfitzaamheid werken wij samen met de deelnemers aan de onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Zo verbeteren zij onder andere hun gezondheid, ontmoeten ze andere mensen en zitten ze lekker in hun vel”, aldus Mariëlle van Santen, Vitaliteitscoach.

Vragen of aanmelden:
Heb je vragen over Samenfitzaamheid of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met David Snoeck, gastheer bij De Hooftzaak. David is bereikbaar op telefoonnummer 010 – 4 608 981 of per mail via infodehooftzaak@stoed.nl.

Delen op social media