Regiobijeenkomst ADD en ADHD voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger voor iemand met ADD of ADHD?

Dan is de gratis bijeenkomst op 23 november van 19.00 tot 21.00 uur wellicht iets voor jou. Tijdens deze interactieve avond staat het zorgen voor iemand met ADD of ADHD centraal. Je ontvangt informatie en tips van deskundigen.

Daarnaast kun je vragen stellen en kun je je mantelzorgervaring delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voel je je sterker in jouw rol als mantelzorger.

Begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst zijn in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stoed. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op jouw vragen waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij Minters Mantelzorg aan het Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen. Alle volwassen mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die zorgen voor iemand met ADD en/of ADHD zijn van harte welkom.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door voor 21 november te mailen naar Linda Verhage, Projectleider Minters Mantelzorg, op info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van ‘Regiobijeenkomst 23 november’. Ook met vragen kun je bij Linda Verhage terecht.

Delen op social media