• Home
  • Nieuws
  • Volleybalteam Stoed wint bedrijven sponsortoernooi

  15 april 2013

  Volleybalteam Stoed wint bedrijven sponsortoernooi

  Op vrijdag 12 april heeft het volleybalteam van Stoed bij de gevorderden het bedrijvensponsortoernooi gewonnen. In een spannende finale versloegen zij de grote favoriet Biercafé Oporto.

  Na 5 gewonnen wedstrijden moest de laatste wedstrijd de doorslag geven. De grote favoriet Biercafe Oporto was de tegenstander en had ook 5 wedstrijden gewonnen. Niemand twijfelde eraan, dat Oporto wederom zou zegevieren. Verleden jaar werd Oporto namelijk eerste en Stoed tweede.

  14 Bedrijven en instellingen uit Maassluis en omstreken vormden 21 teams in de categorieën 'gevorderden' en 'beginners'. In de Wethouder Smithal werd fanatiek gestreden om de titel. Het team van Stoed won bij de gevorderden en het Haagse ziekenhuis Bronovo deed dat bij de beginners.

  De beslissende wedstrijd tussen Stoed en Biercafe Oporto was van hoog niveau en zeer spannend. Stoed wist te winnen met 18-13.

  Gabriëlle Feuerberg, Hans Eeuwhorst, Matthijs Boers, Bert Smit, Mike Feuerberg en gastspeler Remco van Trigt vormden het kampioensteam. Volgend jaar zullen wij de titel verdedigen en hopelijk doen er dan meer teams van Stoed mee!

  Het was alweer de 18e keer dat het toernooi van Volleybalvereniging MVC plaatsvond.

   volleybal bekersvolleybal in zaal

  naar nieuwsarchief