• Home
  • Nieuws
  • Stoed prolongeert volleybaltitel

  15 april 2014

  Stoed prolongeert volleybaltitel

  Tijdens het MVC sponsorvolleybaltoernooi heeft het gevorderdenteam van Stoed zijn titel geprolongeerd. Net als vorig jaar was het ervaren team te sterk voor de concurrenten. Ook het beginnersteam deed goede zaken door de tweede plaats te behalen.

  Op vrijdag 11 april 2014 vond voor de 19e keer een bedrijventoernooi plaats bij volleybalvereniging MVC. Er deden 4 teams mee bij de gevorderden. In die poule werd fanatiek gestreden. Uiteindelijk troffen Stoed en Oporto elkaar in de finale. Het Stoed doet 't-team, met o.a Mike en Gabrielle Feuerberg, Matthijs Boers en Hans Eeuwhorst, bleek net wat sterker en mocht voor de tweede maal op rij de beker voor de 1e prijs omhoog houden.

  Ook het beginnersteam van Stoed gooide hoge ogen onder de 12 deelnemende teams: na winst in de poulefase werd met de teams van Cafe 't Smitje en team Shiva (Lely) gevochten om de titel. Alle inspanning ten spijt moest Stoed in de finale zijn meerdere erkennen in Shiva. Met opgeheven hoofd werd de beker voor de tweede plek in ontvangst genomen. 

    

  naar nieuwsarchief