• Home
  • Nieuws
  • Stoed bij 50 beste zorgwerkgevers

  Maassluis, 16 maart 2012

  Stoed bij 50 beste zorgwerkgevers

  Maassluis, 16 januari 2012 - Stichting Onder Een Dak (Stoed) krijgt veel waardering voor haar werk. Deze week maakte directeur/bestuurder Mike Feuerberg bekend dat opnieuw het kwaliteitscertificaat HKZ is behaald. Dat betekent dat de instelling nog steeds aan de hoogste kwaliteitseisen in de zorg voldoet. Eind vorig jaar kreeg ook de van Stoed losgemaakte Stichting Budgethulp Stoed (opnieuw) het certificaat. Deze geldigheidsduur is drie jaar.

  Lloyd’s heeft de toetsing afgenomen. Hiervoor is met medewerkers van alle afdelingen gesproken. Voor het eerst is daar dak- en thuislozenvoorziening De Elementen in Vlaardingen bij. Uiteraard ontdekte de beoordelaar ook nog een aantal verbeterpunten waar Stoed de komende tijd aan gaat werken.

  Een tweede opsteker voor Stoed is de uitslag van het onderzoek door bureau Effectory naar de tevredenheid van medewerkers in zorginstellingen. Stoed eindigde bij de beste 50 zorgwerkgevers in Nederland. De medewerkers van Stoed gaven een algemene waardering van 7,6. “Een mooi resultaat waar we trots op mogen zijn, maar het kan altijd nog beter”, aldus Mike Feuerberg, ”dus daar maken we werk van”. De directeur prees nadrukkelijk het personeel dat beide resultaten mogelijk heeft gemaakt.

  naar nieuwsarchief