• Home
  • Nieuws
  • Regiobijeenkomst Mantelzorger GGZ

  20 september 2021

  Regiobijeenkomst Mantelzorger GGZ

  Zorg je voor iemand met een psychische kwetsbaarheid? Denk aan bijvoorbeeld ADHD, autisme, persoonlijkheidsstoornissen of depressie. Dan is de gratis bijeenkomst Mantelzorger GGZ op 13 oktober om 19.30 uur wellicht iets voor jou.

  Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid, krijg je antwoord op jouw vragen en kun je ervaringen delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voel je je sterker in jouw rol als mantelzorger.

  De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op jouw vragen waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

  Deze bijeenkomst vindt plaats op Burgemeester van Lierplein 51 (Oostwijk) in Vlaardingen. Je kun je opgeven door te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl. Met vragen kun je terecht bij Linda Verhage, Projectleider Minters Mantelzorg op telefoonnummer 010-43.510.22.

  naar nieuwsarchief