• Home
  • Nieuws
  • Kom erbij en doe mee!

  Kom erbij en doe mee!

  Onze ontmoetingscentra van Seniorenwelzijn gaan vanaf 6 juni weer open. Met veel enthousiasme en de nodige maatregelen ontvangen onze medewerkers en vrijwilligers u weer graag. Open inloop is mogelijk. De komende dagen zullen de contactpersonen van de diverse clubs in de centra worden benaderd om te bespreken hoe en wanneer zij weer kunnen starten.

  Het open stellen van de centra maakt meer ontmoetingen mogelijk. Heeft u behoefte aan een praatje of om even onder de mensen te zijn? Of bent u op zoek naar een creatieve of beweegactiviteit of een activiteit waarbij zingeving centraal staat? “Kom erbij en doe mee”, aldus Frits Lens, Kwartiermaker Ontmoetingscentra bij Seniorenwelzijn.

  Ontmoetingscentrum De Vliet
  Ontmoetingscentrum De Vliet opent op 5 juli haar nieuwe locatie aan de G.A. Brederodelaan 37, 3141 CB Maassluis. Vanaf dat moment is ook dit ontmoetingscentra weer toegankelijk voor open inloop en activiteiten. “We kijken uit naar de opening van deze locatie waar we ons samen met bestaande en nieuwe partners gaan inzetten voor senioren”, zegt Leen van Leeuwen, ouderenwerker bij Seniorenwelzijn

  Maatregelen
  Voor zowel de open inloop als deelname aan de clubs geldt dat bezoekers vooraf dienen te reserveren. Dit kan door op werkdagen naar de ontmoetingscentra te bellen:

  Maassluis:
  Ontmoetingscentrum De Vloot, telefoonnummer 010 591 11 44
  Ontmoetingscentrum De Vliet (vanaf 5 juli), telefoonnummer 010 591 50 00

  Vlaardingen:
  Ontmoetingscentrum De Bijenkorf, telefoonnummer 010 474 30 66.

  Schiedam:
  Ontmoetingscentrum De 5 Molens, op telefoonnummer 010 470 55 00.

  Daarnaast hanteren wij de de volgende maatregelen in onze ontmoetingscentra.

  naar nieuwsarchief