Nieuws

 • Waterleidingstraat daklozenopvang

  14-01-2021

  Openstelling nachtopvang Waterleidingstraat

  De openstelling van de locatie Waterleidingstraat 4 wordt verlengd tot en met in ieder geval 9 februari. Er is sprake van alleen nachtopvang tussen 17.00 en 09.00 uur.

  lees verder
 • Wouter Vreeman - Raad van Toezicht STOED

  Nieuw lid Raad van Toezicht STOED

  Per 1 januari 2021 is drs. Wouter Vreeman benoemd tot nieuw lid Raad van Toezicht van STOED. Hij volgt daarmee mr. Pieter Hoogenraad op.

  lees verder
 • Wijkpeil voor online

  Wijkpeilonderzoeken in Elzendal en Erasmusplein

  Eind vorig jaar heeft Seniorenwelzijn Wijkpeilonderzoeken uitgevoerd in de wijken Elzendal (Maassluis) en Erasmusplein (Vlaardingen).

  lees verder
 • Kerstkaart.PNG

  Fijne feestdagen

  Medewerkers en vrijwilligers van Stichting Onder Een Dak en Seniorenwelzijn wensen iedereen, ondanks deze vreemde tijd, fijne feestdagen. We hopen u, zodra dat weer mag en veilig kan, weer snel te ontmoeten. 

  Heeft u rond de feestdagen een vraag voor ons? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 010 - 5 991 991 of per mail op info@stoed.nl.

   

  lees verder
 • 20201211_de elementen1

  Kerstlunch voor de bewoners van De Elementen

  Wat een mooi gebaar van Lentiz Geuzencollege in Vlaardingen!

  Het Geuzencollege maakt dit jaar een bijzonder gebaar voor de bewoners van De Elementen in de vorm van het aanbieden van een lunch op tweede kerstdag. Door corona is het helaas niet mogelijk om deze lunch door de leerlingen te laten verzorgen, dus verzorgt een bekende cateraar van het Geuzencollege de lunch.

  lees verder