Nieuws

 • coronavirus

  24 november 2021

  Groepsactiviteiten grotendeels gestopt

  In verband met de overheidsmaatregelen rond het coronavirus hebben wij moeten besluiten de  groepsactiviteiten in Buurtcentrum De Hooftzaak per direct stop te zetten. De 1,5 meter maatregel kunnen wij hierbij niet voldoende garanderen.

  lees verder
 • pexels-anna-shvets-5067822

  12 november 2011

  Beleef ook een sportief begin van 2022!

  Gezond zijn en fitter worden. Het is een veel gehoorde wens aan het begin van een nieuw jaar. In Schiedam biedt Seniorenwelzijn in samenwerking met Lekker bezig per 11 januari een gevarieerd sport- en spelprogramma voor 55-plussers dat hierbij aansluit.

  lees verder
 • Ondertekening 08112021-def - voor website

  9 november 2021

  Samen zorgen voor voldoende woon- en zorgplekken voor ouderen

  Maandag 8 november werd het convenant ‘Intramurale capaciteit en nieuwe woonoplossingen’ ondertekend. Vanuit Seniorenwelzijn werken wij hierbij samen met diverse partners om de druk op de ouderenzorg in de regio te verlichten.

   

  lees verder
 • muziek

  28 oktober 2021

  Er zit muziek in De Elementen!

  Muziek kun je heel goed gebruiken om je emoties uit te drukken of je beter te voelen. Daarom heeft dak- en thuislozenopvang De Elementen in Vlaardingen  een speciale muziekhoek. Cliënten kunnen daar verschillende instrumenten bespelen. Wat nog ontbreekt, is iemand die af en toe een muziekles kan komen geven.

  lees verder
 • Roxanne_36A0241.JPG

  19 oktober 2021

  ‘Ik weet waar je hart woont’ won niet, maar gaat door!

  Afgelopen zaterdag was Roxanne Dixon, teamleider bij dak- en thuislozenopvang De Elementen in de Glasfabriek in Schiedam bij de bekendmaking van de winnaars van de stimuleringsprijzen van de WaterwegCultuurprijs 2021.

  Samen met schrijfster Marleen Bos en fotograaf Rob van Herwaarden was zij genomineerd met het project ‘Ik weet waar je hart woont.” Een project dat een bijdrage levert aan de destigmatisering van daklozen.

  lees verder