‘t Winkeltje

Welkom bij ’t Winkeltje!

Dit is de plek waar je mooie, unieke en handgemaakte producten met een sociaal-maatschappelijke betekenis vindt. Deze producten worden in het atelier en de houtwerkplaats van buurtcentrum De Hooftzaak gemaakt.

Uniek handwerk

De keramieken schalen en vazen zijn net als de schilderijen echte blikvangers. De vogelhuisjes en vogelvilla’s geven de tuin weer extra gezelligheid. De houten spellen daarentegen roepen in huis het gevoel van nostalgie op. Wie vindt het nu niet leuk om een spelletje te doen? Nieuwe spellen zoals Donderstenen of bekendere spellen, zoals het Oud Hollands Keezenspel. ’t Winkeltje heeft ze.

“Ik wist niet dat ik het kon, keramieken, maar mijn schaal is zo mooi geworden. Ik heb er zelfs complimenten voor gekregen. Hier ben ik echt trots op!”

Sociaal-maatschappelijke betekenis

De artikelen in ‘t Winkeltje zijn gemaakt door mensen met een dagbestedingsindicatie en door bezoekers en vrijwilligers. Voor hen is het werken aan deze producten een manier om creatief bezig te zijn, talenten te ontdekken en zich te ontwikkelen. Dat hun artikelen in ’t Winkeltje worden verkocht, biedt hen een trots gevoel en een gevoel van zelfwaardering. De complimenten nemen zij graag in ontvangst!

De opbrengsten van de verkoop worden gebruikt voor de aanschaf van materialen voor het atelier. Zo zorgen we ervoor dat deze vorm van dagbesteding kan blijven bestaan. Met jouw aankoop draag je hier aan bij.

Locatie

’t Winkeltje vind je in Buurtcentrum De Hooftzaak aan de P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis. Wij ontvangen je graag op:

Maandagtussen 09.00 - 16.30 uur
Dinsdagtussen 09.30 - 16.30 uur
Woensdagtussen 09.00 - 16.30 uur
Donderdagtussen 09.00 - 16.30 uur
Vrijdagtussen 09.00 - 16.00 uur

Heb je vragen? Loop binnen bij De Hooftzaak of neem contact met ons op.