Meedoen

Meedoen, wist je dat dat heel belangrijk is voor je gezondheid? Het zorgt voor sociale contacten, zingeving, erbij horen en je gesteund voelen. Bij Stoed zorgen we er onder andere met activiteiten en dagbesteding voor dat iedereen mee kan doen.

Buurtcentrum

Nieuwe mensen en oude bekenden ontmoet je bij Buurtcentrum De Hooftzaak in Maassluis. Samen doe je leuke en interessante activiteiten, ontwikkel je jouw talent en doe je mee met projecten die jou aanspreken. Gezamenlijk eten kan hier ook. Schuif aan voor het ontbijt, de lunch of de avondmaaltijd.

“Thuis zit ik maar alleen. Hier leer ik nieuwe mensen kennen en doe ik mee met leuke activiteiten. Ik leer nieuwe dingen en soms eten we samen. Dat is fijn.”

Dagbesteding

Ook met een indicatie voor dagbesteding kun je bij buurtcentrum De Hooftzaak terecht. Samen met jou maken we een ondersteuningsplan zodat de dagbesteding goed aansluit bij jouw wensen en doelen. Doordat er in het centrum zo veel verschillende activiteiten zijn, is er altijd wel iets dat goed bij jou past. Uiteraard word je begeleid door deskundige medewerkers.