Licht verstandelijke beperking – themabijeenkomst voor mantelzorgers

Zorg je voor iemand die bekend is met een licht verstandelijke beperking (LVB)? Dan is deze gratis bijeenkomst over LVB op maandag 12 juni van 13.00-15.00 uur wellicht iets voor jou. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over wat LVB is en hoe dit tot uiting komt. Daarnaast krijg je handvaten hoe elkaar beter kunt begrijpen, krijg je antwoord op jouw vragen en kun je ervaringen delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voel je je sterker in jouw rol als mantelzorger.

Organisatie en begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg, Mee Zuid-Holland Noord en Stoed. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op jouw vragen waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van Minters Mantelzorg, Burgemeester Van Lierplein 51, 3134 ZB in Vlaardingen.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door voor 9 juni te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van LVB. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neemt dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg op 06 – 11 74 66 97 of via bovenstaand emailadres.

Delen op social media