‘Ik weet waar je hart woont’ won niet, maar gaat door!

Afgelopen zaterdag was Roxanne Dixon, teamleider bij dak- en thuislozenopvang De Elementen in de Glasfabriek in Schiedam bij de bekendmaking van de winnaars van de stimuleringsprijzen van de WaterwegCultuurprijs 2021.

Samen met schrijfster Marleen Bos en fotograaf Rob van Herwaarden was zij genomineerd met het project ‘Ik weet waar je hart woont.” Een project dat een bijdrage levert aan de destigmatisering van daklozen.

Helaas is ‘Ik weet waar je hart woont’ niet bij de eerste vijf geëindigd. Dit betekent wel het einde van de deelname aan de WaterwegCultuurprijs, maar zeker niet het einde van dit project. Sterker nog: ‘Ik weet waar je hart woont’ gaat deze maand nog van start.

Roxanne vult aan: “Ik wil iedereen die gestemd heeft bedanken. We hebben onwijs veel zin om met dit project van start te gaan. Ondanks dat we niet hebben gewonnen, was er extra aandacht voor dakloosheid, hebben we mooie mensen ontmoet en zijn er nieuwe mogelijkheden voor samenwerking ontstaan. Ik kijk echt uit naar het vervolg. Namens ons team wens ik alle winnaars van de stimuleringsprijzen veel succes met de finale in november.”

Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Roxanne Dixon op telefoonnummer 06-433.54.377 of mail naar dixon@stoed.nl.

Foto’s: Rob van Herwaarden

Delen op social media