Depressie; regiobijeenkomst voor mantelzorgers

Zorg je voor iemand die bekend is met depressieve klachten? Dan is de gratis bijeenkomst voor mantelzorgers van 18 jaar en ouder op 20 november 2023 van 13.00 – 15.00 uur wellicht iets voor jou. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over zorgen voor iemand met depressieve klachten en krijg je een antwoord op jouw vragen. Na de bijeenkomst voel je je sterker in jouw rol als mantelzorger.

Organisatie en begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op jouw vragen waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van Minters Mantelzorg, Burgemeester Van Lierplein 51, 3134 ZB in Vlaardingen.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door voor 14 november te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van Regiobijeenkomst 20 november. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg.

Delen op social media