Depressie komt vaker voor dan je denkt

Zorg je voor iemand die bekend is met depressieve klachten en woon je in Maassluis, Vlaardingen of Schiedam? Dan is de gratis bijeenkomst op 13 maart om 10.00 uur wellicht interessant voor jou. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over zorgen voor iemand met depressieve klachten, kun je al je vragen over dit onderwerp stellen en krijg je een antwoord op jouw vragen. Na de bijeenkomst voel je je sterker in jouw rol als mantelzorger.

Organisatie en begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op jouw vragen waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats op het hoofdkantoor van Minters, Burgemeester Van Lierplein 51, 3134 ZB in Vlaardingen.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door voor 9 maart te mailen naar info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van: Regiobijeenkomst 13 maart. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neemt u dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg, via info@mintersmantelzorg.nl.

 

Bekijk hier de flyer

Delen op social media