Ondersteun je communicatie met tekeningen – Bijeenkomst voor mantelzorgers

Zorg je voor iemand die bekend is met autisme en/of een licht verstandelijke beperking (LVB) heeft? Dan is de gratis bijeenkomst op 7 november 2022 om 10.00 uur wellicht iets voor jou. Tijdens deze bijeenkomst ontdek je hoe het maken van tekeningen kan helpen bij de communicatie met iemand met autisme en/of een licht verstandelijke beperking. Begeleiding met betrekking tot bijvoorbeeld aankleden in de ochtend, naar het werk reizen of een maaltijd bereiden kunnen hierdoor een stuk makkelijker worden. Het is niet nodig om goed te kunnen tekenen.

Daarnaast kun je vragen stellen en kun je je mantelzorgervaring delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voel je je sterker in jouw rol als mantelzorger.

Begeleiding
De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst zijn in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg, Stichting Onder Een Dak en Mee Zuid-Holland Noord. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op jouw vragen waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij Minters Mantelzorg aan het Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen. Alle volwassen mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam die zorgen voor iemand met autisme en/of een licht verstandelijke beperking zijn van harte welkom.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te mailen naar Linda Verhage, Projectleider Minters Mantelzorg, op info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van ‘Regiobijeenkomst 7 november’. Ook met vragen kun je bij Linda Verhage terecht.

Flyer bijeenkomst 7 november

Tekening: Jantine Huijssen van Mee Zuid-Holland Noord.

Delen op social media