Feel Good Day doet naam eer aan

Op maandag 16 januari jl. vond in Schiedam het evenement ‘Van BLUE MONDAY naar FEEL GOOD DAY’ plaats. Maar liefst 36 deelnemers lieten zich op de zogenaamd ‘depressiefste dag van het jaar’ inspireren en verrassen door activiteiten die hen niet alleen energie, maar ook een positief gevoel gaven.

Het programma was tot de dag van het evenement geheim gehouden. Het is immers bewezen dat het doen van onverwachte dingen bijdraagt aan het geluksgevoel. De deelnemers konden workshops doorlopen over positieve gezondheid, lichaamspercussie en creatief schrijven, die plaatsvonden bij zowel Ontmoetingscentrum de 5 Molens als bij het Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond (ACCR).

De organisatie van het evenement was in handen van Seniorenwelzijn, Stoed (Vitamine G) en het ACCR. Dankzij deze samenwerking ontstonden er tijdens de workshops en de lunch mooie ontmoetingen tussen de verschillende deelnemers. Ook deze kennismaking met elkaars culturen droeg weer bij aan een positieve beleving van de dag.

Mede dankzij de hulp van de vele vrijwilligers, presentator Bob van der Lugt, vlogger Hannah, video-editor Inge, DOCK en de steun van de gemeente Schiedam afdeling Cultuur, is dit evenement een groot succes geworden.

Benieuwd naar een impressie van de dag? Bekijk de video op Facebook!

Delen op social media