Thema maart: Grip op je money

In maart gaan we het hebben over geld, money, doekoe. Tijdens interactieve bijeenkomsten leer je hoe je anders met geld kunt omgaan. Deze gratis training wordt verzorgd in samenwerking met Rian en Annechien van Humanitas.

Programma:

Vrijdag 10 maart 10.00 – 12.00 uur
Vandaag beginnen wij met een introductie. We gaan het hebben over de taboes en schaamte die er vaak zijn als wij het over ons geld hebben. Geld als gevoelig onderwerp. We gaan samen een maandbegroting maken en kijken hoe je van hieruit kunt budgetteren.
Deelnemers kunnen meedoen aan twee challenges die later in de maand weer terugkomen.

Vrijdag 17 maart 10.00 – 12.00 uur
Hoe kijk je tegen geld aan en hoe geef jij je geld uit? Wat zijn jouw normen en waarden? Waar heb je recht op? Welk geldtype ben je? Doe mee met de leuke quiz. En wat zou jij doen met een miljoen?

Vrijdag 24 maart 10.00 – 12.00 uur
Psychologie van de supermarkt en vergelijkingen tussen de supermarkten. Verlokkingen in de winkelstraat en die van online aanbieders.
Raad de waarde van de inhoud van de boodschappentas.

Vrijdag 31 maart 10.00 – 12.00 uur
Schulden en achterstallige rekeningen voorkomen en de gevolgen daarvan. Hoe ga je om met een schuldeiser? Word mondiger en kom in je kracht.
Presentatie van de challenges en uitreiking van de prijzen.

 

Vitamine G werkt in deze themamaand samen met   

Kosten

Gratis

Locatie

De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam.

Aanmelden

Wil je meedoen aan deze activiteiten? Geef dat dan voor 3 maart door aan Amrieta of Frits van Vitamine G via 010 59 91 990 of vitamine-g@stoed.nl.