Thema april: Beeldkracht

Het thema van april is Beeldkracht. Wil je je eigen verhaal tekenen of schilderen? Weg met al die stigma’s en creëer je droom op papier of op het doek. Tekenen kan stressverlagend werken en je gemoedstoestand verbeteren. Daar wordt jij gelukkig van. Dit thema wordt verzorgd door kunstenares Rami uit Schiedam.

Programma:

Maandag 3 april van 10.00 – 12.00 uur
Vandaag beginnen we met een introductie. Eerst maken we kort kennis met elkaar en wat we deze maand zoal gaan doen. De eerste tekenopdracht zal te maken hebben met jouw zelfbeeld.

Maandag 10 april van 10.00 – 12.00 uur
Het staat je vrij om te tekenen/schilderen wat jij zelf wilt. Maar, hoe geweldig kan het zijn als jij de betekenis van het woord “stress” kunt omzetten naar een kunstzinnige vertaling, naar een tekening.

Maandag 17 april van 10.00 – 12.00 uur
Hoe ziet “rust” of ontspanning er voor jou uit? Probeer hier eens een creatieve uiting aan te geven.

Maandag 24 april van 10.00 – 12.00 uur
Teken of schilder jouw (geheime) wens. Hoe ziet jou leven er uit als alles je voor de wind gaat?

Tijdens alle bijeenkomsten kunnen we onze kunstwerken aan elkaar laten zien en er iets over vertellen. Voel je niet verplicht, het hoeft natuurlijk niet.

Het is de bedoeling om onze kunstwerken te laten zien tijdens een kleine expositie ergens in Schiedam. Ook hier geldt dat het niet hoeft als je dit niet wil.

Kosten

Gratis

Locatie

De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818, Schiedam.

Aanmelden

Wil je meedoen aan deze activiteiten? Geef je op bij Amrieta of Frits van Vitamine G via 010 59 91 990 of vitamine-g@stoed.nl.