De Vrolijke Nootjes

Als De Vrolijke Nootjes aan het repeteren zijn, zit de sfeer er altijd goed in. Want we zijn allemaal gek op zingen. De liedjes kiezen we met zijn allen uit. We zingen vooral in het Nederlands, maar Engelstalige nummer komen ook wel eens voorbij.

Het geeft niet als je niet heel goed Nederlands of Engels spreekt. Sterker nog: zingen is een heel leuke manier om een andere taal te leren! Daar helpen we elkaar gewoon bij.
We oefenen elke week op maandagochtend en een paar keer per jaar hebben we een optreden. Dat kan in De Hooftzaak zijn, of op een andere locatie, zoals een verzorgingstehuis. Zo delen we ons plezier in zingen en bieden we andere mensen ook een leuke afwisseling van hun dag.

Nieuwe zangers en zangeressen zijn altijd welkom. Dus kom een keer langs om te kijken (en luisteren) of De Vrolijke Nootjes iets voor jou is!

Tijd
Repetities zijn op de maandag van 10.30 – 11.30 uur.

Kosten
Meedoen kost niets.

Aanmelden
Wil je een keer komen kijken of deze activiteit iets voor jou is? Loop dan gewoon eens binnen tijdens een repetitie. Je kunt ook van tevoren bellen naar De Hooftzaak op 010 460 89 81 om te vragen of de repetitie die dag doorgaat.