• Home
  • Nieuws
  • Zomerstop Repair Cafe

  13 juli 2015

  Zomerstop Repair Cafe

  In juli en augustus zal er geen Repair Café zijn in Buurtcentrum De Hooftzaak. De meeste vrijwilligers zijn dan op een welverdiende vakantie. Ook de tweedehandskledingverkoop houdt een zomerstop en voor sommige activiteiten geldt een aangepast rooster.

  Veel van de activiteiten in buurtcentrum De Hooftzaak draaien op de inzet van vrijwilligers. Tijdens de zomermaanden zijn niet alleen veel vrijwilligers afwezig, ook medewerkers genieten van hun vakantie. Omdat het bezoekersaantal in de vakantieperiode gewoonlijk wat terugloopt, is er een voor enkele activiteiten aangepast programma.

  Repair Café

  Mochten er in de vakantie huishoudelijke apparaten of kleding stuk gaan, gooi ze dan vooral niet weg! Op woensdag 9 september kunt u namelijk weer met uw kapotte spullen bij het Repair Café langskomen. Net als daarna weer elke tweede en vierde woensdag van de maand tussen 13.30 en 16.00 uur.

  Tweedehandskledingverkoop

  Ook de verkoop van gebruikte kleding en huisraad gaat in juli en augustus niet door. Wel kunt u goede kleding die u niet meer draagt, blijven inbrengen. U maakt daar anderen weer blij mee!

  Aangepast programma activiteiten

  In verband met vakantie van de begeleiders zijn de houtbewerking en de fietsenwerkplaats gesloten van 13 tot en met 31 juli. De activiteiten Tekenen en schilderen en Keramiek gaan van 20 juli tot en met 9 augustus op een lager pitje: de middagen gaan door, maar op de ochtenden is het atelier gesloten.

  naar nieuwsarchief