• Home
  • Nieuws
  • Verbouwing Damstraat succesvol

  20 februari 2020

  Verbouwing Damstraat succesvol

  Vorige week is de BW-locatie Damstraat grondig onder handen genomen: er is een nieuwe vloer gelegd in de woonkamer en de hal, er is geverfd en alles is weer lekker fris. Ook een van de kamers, waar een lekkage is geweest, is weer helemaal opgeknapt. En dat alles in slechts vier dagen tijd! 

  Tijdens zo’n grote klus is het natuurlijk niet handig als de bewoners thuis zijn. Daar is wat op gevonden: de bewoners van de Damstraat gingen voor een midweek naar een vakantiepark in ’s Gravenzande. Daar hadden we twee huizen gehuurd. Iedereen heeft genoten van de luxe in het huisje, de gezelligheid en de omgeving.

  Deze minivakantie werd op donderdag afgesloten met een gezellige gourmetavond. De volgende ochtend werden de spullen gepakt en vertrokken de bewoners weer naar Maassluis, waar ze hun opgeknapte woning mochten bewonderen.

  Hulde voor het klusteam, bestaande uit Bert, Frits, René en Ruud, de medewerkers van het BW-team die hebben geholpen met schoonmaken en Kitty, Nel en Devony, die de bewoners een onvergetelijke tijd hebben gegeven!

  naar nieuwsarchief