• Home
    • Nieuws
    • Kevin's verzorgt tweede editie van De Hooftzaak Culinair

    24 december 2015

    Kevin's verzorgt tweede editie van ‘De Hooftzaak Culinair'

    Op maandag 11 januari 2016 vindt de tweede editie van ‘De Hooftzaak Culinair’ plaats. Het Maassluise Grandcafé-restaurant Kevin’s bereidt voor dit evenement een heerlijk driegangendiner in Buurtcentrum De Hooftzaak.

    De Hooftzaak Culinair is een evenement dat vier keer per jaar wordt gehouden en telkens in het teken staat van een seizoen. Om de winter culinair in te luiden is restaurant Kevin’s uitgenodigd.

    Kevin van der Toorren, eigenaar van Kevin’s, heeft er zin in: “Chef Delano gaat onder andere een heerlijk stoofpotje bereiden voor de gasten in De Hooftzaak. Daarnaast willen we de sfeer die bij ons hangt, meenemen naar onze (schuin)overburen. Gewoon een leuke avond dus, met lekker, oer-Hollands eten.”

    Robert van der Krogt, bestuurder van Stoed, vindt het belangrijk dat mensen elkaar op deze manier in het buurtcentrum ontmoeten: “Tijdens de eerste editie van dit evenement, toen Bavette deze herfst bij ons te gast was, zag je hoe geweldig het is als mensen samen van eten op topniveau genieten. Zeker als ze daar - normaal gesproken - niet zo snel mee in aanraking komen. De bezoekers van De Hooftzaak krijgen hierdoor echt het gevoel ertoe te doen; een heel waardevolle ervaring!”

    Zoals alle activiteiten in het buurtcentrum, is ook dit evenement voor iedereen toegankelijk. Het diner op 11 januari duurt van 17.00 tot 19.00 uur en er is plaats voor 50 gasten. Het diner kost € 4,95, inclusief drankjes. Reserveren is verplicht; doe dit zo snel mogelijk en uiterlijk maandag 4 januari bij het buurtcentrum aan de P.C. Hooftlaan 11A of door te bellen naar 010-460 89 81.

    naar nieuwsarchief