• Home
  • Nieuws
  • Geslaagd feest voor vrijwilligers en cliënten

  1 november 2019

  Geslaagd feest voor vrijwilligers en cliënten

  Op donderdag 31 oktober jl. hebben zo’n 300 vrijwilligers en cliënten van Stichting Onder Een Dak genoten van een feest in Theater De Koningshof in Maassluis. Er werd volop gedanst op de muziek van coverband Bahama’s en een DJ. Wie het (even) rustiger aan wilde doen, schoof aan aan lange tafels om wat te drinken en te eten.

  De aanleiding voor dit gezamenlijke feest was het 35-jarig bestaan van de stichting. Het jubileum bracht vrijwilligers en cliënten van de drie dochterorganisaties bij elkaar, iets wat nog niet eerder was gebeurd sinds de bestuurlijke overname van Seniorenwelzijn in 2018.

  Robert van der Krogt, bestuurder van Stichting Onder Een Dak: “Jaarlijks bedanken wij onze vrijwilligers voor hun inzet voor (psycho-)sociaal kwetsbare mensen met een feest. In dit jubileumjaar hebben wij besloten dat feest uit te breiden tot een groter evenement, waarbij ook onze cliënten zijn uitgenodigd. Het was geweldig om te zien hoe gezamenlijk werd genoten van muziek en lekkere hapjes. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.”

  Het feest is mede mogelijk gemaakt door een donatie van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

  clienten en vrijwilligersfeest 2019a

  naar nieuwsarchief