Nieuws

 • logo wmo website

  17 maart 2020

  Maatregelen ivm coronavirus

  In verband met overheidsmaatregelen rond het coronavirus hebben wij besloten Buurtcentrum De Hooftzaak per direct te sluiten. Ook passen wij onze dienstverlening aan. Dit geldt tot nader bericht.

  lees verder
 • elementen

  24 februari 2020

  Winterregeling daklozenopvang

  Wanneer de (gevoels)tempersturen onder nul komen, geldt de winterregeling in nachtopvang De Elementen. Mensen zonder eigen thuis kunnen dan (tegen de gebruikelijke vergoeding) terecht in De Elementen voor een warme maaltijd en een slaapplek.

  lees verder
 • damstraat woonkamer

  20 februari 2020

  Verbouwing Damstraat succesvol

  Vorige week is de BW-locatie Damstraat grondig onder handen genomen: er is een nieuwe vloer gelegd in de woonkamer en de hal, er is geverfd en alles is weer lekker fris. Ook een van de kamers, waar een lekkage is geweest, is weer helemaal opgeknapt. En dat alles in slechts vier dagen tijd!

   

  lees verder
 • IMG-20200120-WA0002

  27 januari 2020

  Wethouders op pad met Wijkpeil

  Al vijf jaar maakt Seniorenwelzijn gebruik van Wijkpeil, een methode om bewoners te bevragen wat er leeft in hun buurt. Honderden Maassluizers hebben zo al kunnen aangeven wat er speelt op verschillende vlakken, zoals gezondheid, welzijn, mobiliteit en eenzaamheid én waar zij behoefte aan hebben. De interviews worden afgenomen door een vaste groep enthousiaste vrijwilligers, die vanuit Seniorenwelzijn worden gefaciliteerd en aangestuurd.

  lees verder
 • maunela ondertekent sportakkoord vlaardingen 191102.PNG

  4 november 2019

  Seniorenwelzijn ondertekent Vlaardings sportakkoord

  Iedereen in Vlaardingen moet kunnen sporten en bewegen, vinden verschillende sport- en beweegaanbieders, maatschappelijke organisaties en de gemeente. Zo ook Seniorenwelzijn. Op zaterdag 2 november werd,samen met meer dan 20 andere deelnemers, het Vlaardings sportakkoord ondertekend.

  lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18